Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

«Τhe body»… ετών 47!


ΙΣΩΣ είναι πιο γνωστή ως «Το Σώμα» («The Body») παρά με το όνομά της. Ο λόγος για την Elle Macpherson, το μοντέλο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της μόδας. Η Elle Macpherson γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1963 και αν και σήμερα είναι 47 ετών εξακολουθεί να διατηρεί το σώμα που την έκανε γνωστή παγκοσμίως. Σήμερα έχει εγκαταλείψει το modeling και είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας με τη σειρά εσωρούχων «Elle Macpherson Intimates» και τη σειρά περιποίησης δέρματος «The Body».
Μάλιστα, σύμφωνα με το «Fordes» είναι ένα από τα πιο πλούσια μοντέλα, ενώ μέσα σ’ όλα είναι και παρουσιάστρια του «Britain’s Next Top Model». Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ήταν 17 ετών. Πριν ξεκινήσει τις σπουδές της βρέθηκε στις ΗΠΑ με την προοπτική να δουλέψει για ένα χρόνο στο modeling προκειμένου να βγάλει μερικά χρήματα για τις σπουδές της, αλλά τελικά ο χώρος της μόδας την κράτησε για 25 ολόκληρα χρόνια! Σήμερα η Elle Macpherson έχει δύο γιους, από τον Γάλλο αγαπημένο της Arpad Busson με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ, τον Arpad Flynn Alexander που γεννήθηκε το 1998 και τον Aurelius Cy Andrea Busson ο οποίος γεννήθηκε το 2003.
Σε συνέντευξή της σε γνωστό γυναικείο περιοδικό η Elle Macpherson έδωσε μερικές συμβουλές για το πώς μπορεί η κάθε γυναίκα να κρατήσει τη φόρμα της και πώς εκείνη καταφέρνει να διατηρείται, αν και πλησιάζει τα 50. Πρώτα από όλα το πρώην μοντέλο φροντίζει να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά. Όπως λέει, όσο μεγαλώνουμε το σώμα και η υγεία μας γίνονται όλο και πιο ευαίσθητα και ένας καλός ύπνος βοηθάει τόσο στο μεταβολισμό, όσο και στην ψυχολογία, ενώ βοηθάει και το σώμα να αντεπεξέρθει στις προκλήσεις μιας δύσκολης μέρας.
Το δεύτερο μυστικό της ομορφιάς της είναι -όπως λέει- το νερό. Στο γραφείο της έχει πάντα έξι μπουκάλια νερό των 500ml και φροντίζει μέχρι το τέλος της ημέρας να τα πίνει και τα έξι. Επίσης, αυτό που τη βοηθάει να κρατιέται νέα είναι το… γέλιο. Όπως λέει η Elle Macpherson, το να γελάμε καθημερινά είναι πολύ σημαντικό, καθώς διώχνει το άγχος και μας δημιουργεί καλή διάθεση. Η ίδια γελάει πολύ με τους δυο της γιους και προσπαθεί πάντα να τα βλέπει όλα από τη θετική τους πλευρά.
Όπως είναι φυσικό, προσέχει και τη διατροφή της προσπαθώντας να τρώει όσο πιο υγιεινά μπορεί, αποφεύγει τη ζάχαρη, το υπερβολικό αλάτι, αλλά και τα φαγητά με πολλά συντηρητικά, ενώ προτιμά βιολογικά προϊόντα, πολλά φρούτα εποχής και λαχανικά. Από το πρόγραμμά της, βέβαια, δεν λείπει η άσκηση. Καθώς είναι λάτρης των σπορ, αν προλαβαίνει κάνει σκι (θαλάσσιο και χειμερινό), κάνει ποδήλατο ή surf, αλλιώς προτιμάει να ασκείται με Pilates και yoga.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...