Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Η Lady Gaga δασκάλα

IMG_0566 Lady GAGAImage by SpreePiX - Berlin via FlickrΘα αφήσει το μικρόφωνο και θα πιάσει την... κιμωλία η Lady Gaga.

Η δημοφιλής ποπ σταρ σχεδιάζει ριζική στροφή στην καριέρα της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της την ερχόμενη άνοιξη αφού εξέφρασε την επιθυμία να παραδώσει μαθήματα μόδας σε φημισμένο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Αν και η ίδια έχει κατακριθεί ουκ ολίγες φορές για τις ενδυματολογικές της επιλογές, πριν από μερικές μέρες συμπλήρωσε αίτηση για τη θέση αναπληρωτή καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Parsons School for Design.

Αν και ακόμη τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται διατεθειμένη να κλείσει τα στόματα όσων έχουν κατακρίνει κατά καιρούς τις ακραίες ενδυματολογικές επιλογές της από την έδρα διδασκαλίας του σχεδιασμού μόδας.

Οπως αποκαλύπτουν άτομα από το στενό της περιβάλλον, μπορεί πάνω στη σκηνή να εμφανίζεται με κορσέδες που εκτοξεύουν σπίθες στο στήθος ή με φορέματα από κρέας, όμως στην προσωπική της ζωή η Gaga είναι ένα παραδοσιακό κορίτσι που ονειρεύεται να αποκτήσει μια σταθερή δουλειά κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, μετά από πολλά χρόνια αδιάκοπων ταξιδιών ανά τον κόσμο.

Η νεαρή σταρ πιστεύει ότι η διδασκαλία είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αποσυμπιεστεί από τον ροκ τρόπο ζωής, να ενισχύσει την εικόνα της και να κάνει τους γύρω της να την πάρουν στα σοβαρά. Δεν θέλει πλέον να την αντιμετωπίζουν μονάχα ως μία εκκεντρική ντίβα.

Παρ' όλα αυτά, η διάδοση της παραπάνω είδησης δεν χαροποίησε όλους τους φοιτητές του νεοϋορκέζικου πανεπιστημίου αφού πολλοί από αυτούς θεωρούν ότι οι ενδυματολογικές επιλογές της Gaga είναι γελοίες και ότι η παρουσία της στις αίθουσες διδασκαλίας μπορεί να αποτελέσει πλήγμα για το κύρος της σχολής τους.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ESPRESSO

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...