Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΔΑΜ 2011 : ο Π. Ασσιώτης & ΕΥΑ 2011 η Μαρί Φώτια Κέτερου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Πρώτος Διαγωνισμός ‘ΑΔΑΜ & ΈΥΑ 2011’ που έγινε και στην Κύπρο, στο Club Loft στην Πάφο. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 10 κοπέλες και 10 αγόρια από όλη την Κύπρο. 

Η κριτική επιτροπή επέλεξε Αδάμ και Έυα 2011 τον Παναγιώτη Ασσιώτη 25 ετών από την Λ/σό και την Μαρί Φώτια Κέτερου 17 ετών από την Αγία Νάπα. 10 Αναπληρωματικό Ζευγάρι ‘Γιάννης Δημητρίου 25 ετών από Λ/σό και η Δέσπω Τέκλου 21 Ετών και 2ο αναπληρωματικό ζευγάρι οι Ελεονόρ Μιχαήλ 17 ετών από το Παραλίμνι και Γιώργος Παναγή 20 ετών από την Λ/σό. 

Την κριτική επιτροπή απάρτιζαν ο κος. Φειδίας Σαρίκας (Βουλευτής Εδέκ), η κα. Ντϊάνα Ονησιφόρου (Ιατρός Ψυχολόγος), η κα. Κούλλα Βρυωνή (Αισθητικός) η κα. Άτζελα Δρουσιώτου, η κα. Τζούλη Χ.Δημητρίου (Τηλεπαρουσιάστρια) η Γιώτα Κωνσταντίνου (Νικήτρια Μις Τουρισμός Κύπρου) και ο κος. Γιώργος Κοννάς (Δημοτικός Σύμβουλος). 

Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν και θα προβάλουν την Κύπρο σε Διεθνής διαγωνισμούς ομορφιάς και τουρισμού. Οι διαγωνισμοί αυτοί έχουν επίσημο χαρακτήρα και διοργανώνται υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού της κάθε χώρας. 

Οργάνωση, Οργανισμός Ομορφιάς και Τουρισμού Κύπρου με πρόεδρο την Κα. Σταυρούλα Νικολάου, συντονιστής Σάκης Νικολάου (S. Prestige Show Production) και Δημόσιες Σχέσεις Βίκυ Τζανή. 

Τις Διαγωνιζόμενες και τους Διαγωνιζόμενους έντυσαν: Club u, Energy Collection, Eye View Opticals, κομμώσεις: Αντωνία με προϊόντα Chenise Beverly hills & She by So.Cap. Αισθητικές Περιποιήσεις Κούλλα Βρυωνή και Harmen Medical Beauty Spa. Υποστηρικτές: Vienna Café, Marys Brides. Ο διαγωνισμός είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στηρίζοντας την Ομάδα Αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...