Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Miss ΙΟΝΙΑΝ BEAUTY την Παρασκευή 16 Ιουλίου στο VILLA MERCEDES της Κέρκυρας

O Miss ΙΟΝΙΑΝ BEAUTY, είναι o νέος διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, που θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας σαν συνεχεία του διαγωνισμού Miss Mediterranean Beauty που οργανώνεται στην Μάλτα.

O διαγωνισμός ομορφιάς Miss ΙΟΝΙΑΝ BEAUTYΠαρασκευή 16 Ιουλίου στο VILLA MERCEDES της Κέρκυρας και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι πρώτες όμορφες κερκυραίες!

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Τις υποψήφιες θα γνωρίσει και θα ψηφίσει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://missionianbeauty.wordpress.com/ που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς και θα πάρουν μέρος στην παγκόσμια καμπάνια «Η ομορφιά χτυπάει τον καρκίνο του στήθους»

Το διαγωνισμό οργανώνει στην Ελλάδα ο οργανισμός Miss Europe Face. Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του “Μiss Εurope Face” τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά του καρκίνου του στήθους σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!

Στον Μεγάλο Τελικό του ” Miss ΙΟΝΙΑΝ BEAUTY ” την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης και της τοπικής κοινωνίας ενώ την στέψη της νικήτριας θα κάνει η νικήτρια του διαγωνισμού «Model of The World». Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο Κώστας Βενετσάνος
θα γίνει την
Χορηγοί : CORFU MARE BOUTIQUE HOTEL και  BE YOUNG
Χορηγοί Επικοινωνίας : LIFE FM  και  POP FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...