Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η Νοεμί παλεύει για να... ζήσει

Στα πόδια της προσπαθεί να σταθεί ξανά η Νοεμί Λενουάρ, το διάσημο μοντέλο που πριν από λίγους μήνες αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Αν και εμφανίστηκε ταλαιπωρημένη, με εμφάνιση που δύσκολα θυμίζει καλλονή διεθνούς βεληνεκούς, η 30χρονη top model ελπίζει ξανά.

Πάντως, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο Λος Αντζελες η Νοεμί είχε εμφανείς μαύρους κύκλους, ήταν αμακιγιάριστη και απλά ντυμένη, αποφασισμένη όμως να δώσει τη μάχη ώστε να μαζέψει ξανά τα κομμάτια της καριέρας της και της ζωής της γενικότερα. Ολοι ωστόσο ξέρουν ότι το λαμπερό κορίτσι έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προσωπικά προβλήματα, που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Πέραν της ανάρρωσής της από την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει, αρκετό καιρό αφότου ο πρώην σύντροφός της Κλοντ Μακελελέ τη χώρισε για τρίτη φορά, η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας του νυν συντρόφου της.

Σύμφωνα με φίλους της, οι κατηγορίες για παιδεραστία που βαραίνουν τον πολυεκατομμυριούχο Καρλ Χίρσμαν απασχολούν ιδιαίτερα το διάσημο μοντέλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νοεμί, η οποία έχει δουλέψει για τους Marks&Spencer, Victoria Secret και L' Oreal, προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής της σε μια απεγνωσμένη ανάγκη για βοήθεια.

Παρ’ όλα αυτά όμως, ο διακαής πόθος της για την πασαρέλα και τον κόσμο της μόδας αποτελεί αυτή τη στιγμή μοναδικό στόχο για τη Λενουάρ. Αν και ακόμα αναρρώνει από την περιπέτειά της, έχει κάνει ήδη μία φωτογράφηση για το ρωσικό «Vogue», ελπίζοντας ότι σύντομα θα αποκτήσει και πάλι τη δόξα του παρελθόντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...