Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η Ζέτα άρχισε το τραγούδι!

Μετά τους χορούς με τα αστέρια, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να το ρίξει στο… τραγούδι!!!!

Όχι επαγγελματικά βέβαια. Ευτυχώς για εμάς και τα… αυτάκια μας. Η Ζέτα θα πάρει το μικρόφωνο για μία και μοναδική εμφάνιση σήμερα στα Βραβεία MAD, κάνοντας την έκπληξη.

Μέχρι τα άγρια χαράματα έκανε πρόβα την Κυριακή το κορίτσι. Με το που έφυγε η Μανωλίδου από το «Dancing with the stars», το Ζετάκι έγινε Λούης και μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των βραβείων πήγαν στο γήπεδο TAE KWO DO για μια τελική πρόβα.

Βέβαια η Ζέτα δε θέλησε να χαλάσει την έκπληξη, όμως τίποτα δεν ξεφεύγει από εμάς. Επικρατέστερο λοιπόν σενάριο είναι ότι θα τραγουδήσει, τώρα άμα ρίξει και κανένα χορό θα δούμε. Μπορεί και όχι και να μας το φυλάει για τον τελικό του χορευτικού talentshow την επόμενη Κυριακή, ποιος ξέρει;

Εκτός από τη Ζέτα πάντως, την Κυριακή έκαναν την τελευταία τους πρόβα, η Κατερίνα Αυγουστάκη, η οποία πηγαίνοντας στο Φάληρο είχε ένα μικρό τρακάρισμα, αλλά και ο Θοδωρής Μαραντίνης, που είδε τη μηχανή του αυτοκινήτου του να κλατάρει.

Όσο για το τι θα γίνει σήμερα, σας λέμε ότι και φέτος τα ντουέτα θα έχουν την τιμητική τους. Η Έλενα Παπαρίζου είναι η τραγουδίστρια με τις περισσότερες υποψηφιότητες και θα τραγουδήσει μαζί με τους Onirama. Επίσης μπορεί να δούμε ντουετάκι στη σκηνή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την καλή του Νάντια Μπουλέ.

Δείτε ένα βίντεο με τα παρασκήνια από τις τελικές πρόβες των βραβείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...