Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

«Φωτιές» στα καλλιστεία από κόρη επωνύμου


Γκρίνιες αλλά και ενδεχόμενο παραίτησης προκαλεί στα καλλιστεία «Σταρ Ελλάς» η υποψηφιότητα της Άννας Πρέλεβιτς, κόρης του γνωστού μπασκετμπολίστα Mπάνε. Πολλές από τις διαγωνιζόμενες θεωρούν πως το όνομα του πατέρα μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα, εκτίμηση την οποία κάνουν και εστεμμένες παλαιότερων ετών.

Πριν καλά καλά δούμε τον διαγωνισμό, η μουρμούρα στα παρασκήνια δίνει και παίρνει... Μελαχρινή, με ύψος 1,81 -όση και η περσινή νικήτρια-, καλλίγραμμο σώμα, γλωσσομαθής και πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ, η Άννα φαντάζει φαβορί για τον τίτλο αλλά και απειλή για τις υπόλοιπες κοπέλες.

«Το όνομα είναι αυτό που έχει ξεκινήσει την διάθεση για σχόλια και γκρίνια», παραδέχεται ο Βασίλης Πρεβελάκης, πρσθέτοντας πως οι κοπέλες φοβούνται δικαιολογημένα.

Η Κατερίνα Ευαγγελινού, Μις Ελλάς το 2007,την χρονιά που πήρε το στέμμα η Δούκισσα Νομικού (κι αυτή με επώνυμο πατέρα), δήλωσε στο Star πως όταν ένα γνωστό όνομα συμμετέχει στο διαγωνισμό η ψυχολογία των υπόλοιπων κοριτσιών πέφτει καθώς όλη η προσοχή στρέφεται σε αύτη την υποψήφια.

Στα παρασκήνια του διαγωνισμού το θέμα συζήτησης είναι η Άννα Πρέλεβιτς, ενώ κάποιες κοπέλες αντί να διορθώσουν τις ατέλειές τους κοιτούν πως θα... ματιάσουν την κόρη του μπασκετμπολίστα.

Βρε λέτε να σπάσει κανένα τακούνι την βραδιά του διαγωνισμού και να έχουμε τρεχάματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...