Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Μπαρ Ρεφαέλι: "Πολύ νέα για τον γάμο"

Ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει για την ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Κι αυτή της η απόφαση βολεύει τόσο τους φανατικούς ομοεθνείς της όσο και τον on-off αγαπημένο της. Η Μπαρ Ρεφαέλι προτιμά να απολαμβάνει τον έρωτα αλλά και τη δουλειά της, την οποία βλέπει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Κι αυτό βολεύει όλους εμάς που απολαμβάνουμε το τέλειο κορμί του μοντέλου από το Ισραήλ να φωτογραφίζεται με εσώρουχα που αφήνουν λίγα στη φαντασία.

Στα 24 χρόνια της, η Μπαρ Ρεφαέλι έχει στο ενεργητικό της σημαντικά βήματα στον χώρο της μόδας αλλά και στην προσωπική της ζωή, που κάθε άλλο παρά «ήσυχη» είναι. Πέτρα του σκανδάλου δεν είναι άλλος από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Μόνο που η σχέση τους μοιάζει με τον «Τιτανικό». Ναυαγεί κάθε τρεις και λίγο, αλλά διασώζεται την τελευταία στιγμή, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι περνούν μεγάλα διαστήματα χωριστά. Ο τελευταίος από τους χωρισμούς ήρθε πριν από περίπου οκτώ μήνες, όμως και οι δύο διαπίστωσαν πως δεν μπορούν να είναι χώρια. Ετσι, έκαναν εκ νέου κοινή εμφάνιση στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου.
   
Εκεί ήταν και η μαμά του Λεονάρντο, γεγονός που πυροδότησε φήμες για επισημοποίηση της σχέσης. Ενα δαχτυλίδι μάλιστα που φορούσε στο χέρι της η Μπαρ «φούντωσε» τις φήμες. Μόνο που το 24χρονο μοντέλο ανέλαβε γρήγορα ρόλο «πυροσβέστη» λέγοντας ότι το κόσμημα είναι σχέδιο ενός φίλου της κι όχι δώρο του Λεονάρντο.

Η Μπαρ μίλησε ακόμα και για τον τελευταίο χωρισμό της από τον πρωταγωνιστή του «Τιτανικού». Οπως είπε, χρειαζόταν να μείνουν για λίγο καιρό χώρια, ώστε να αξιολογήσουν τη σχέση τους και να αποφασίσουν αν πραγματικά θέλουν να είναι μαζί ή απλώς τους ενώνει η συνήθεια. Πέρασε δύσκολες ώρες, ομολόγησε, ωστόσο τώρα είναι ευτυχής που ο έρωτας με τον Λεονάρντο αποδείχτηκε πιο δυνατός. «Ευγνωμονώ αυτό το εξάμηνο που μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλο» δήλωσε σε ισραηλινό περιοδικό, σπεύδοντας να προσθέσει: «Το χρειαζόμουν. Κατανόησα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Πάλεψα και ωρίμασα. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι μόνη. Τώρα ξέρω πως μια σχέση μπορεί να στηριχτεί μόνον αν μπορεί ο καθένας να βιώσει τη μοναξιά χωρίς να φοβάται. Τώρα δεν φοβάμαι να είμαι μόνη».

Σε ό,τι αφορά τον γάμο, δηλώνει πως δεν το σκέφτεται. «Είμαι ακόμα πολύ νέα. Δεν έχω καν κλείσει τα είκοσι πέντε» λέει γελώντας αρκούντως αυτάρεσκα.

Πολλοί σχολιάζουν το γεγονός πως δεν είναι παρούσα σε κάθε δημόσια εμφάνιση του αγαπημένου της. «Είμαι εκεί γι’ αυτόν και πάω παντού μαζί του. Απλώς δεν χρειάζεται να περπατώ κάθε φορά στο κόκκινο χαλί κρατώντας τον από το χέρι. Δεν υπάρχει λόγος. Δεν με νοιάζει να παίρνω πόζες μπροστά στις κάμερες και στους φωτογράφους» δηλώνει, προσθέτοντας ότι δεν θεωρεί απαραίτητο το κοινό να βλέπει πως φιλιέται με τον Ντι Κάπριο.


Οι απειλές των Εβραίων φανατικών 

Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι που όχι μόνο δεν θέλουν να τη βλέπουν στο πλευρό του γοητευτικού σταρ αλλά την προειδοποιούν κιόλας να μην τολμήσει να επισημοποιήσει τη σχέση της. Δεν είναι άλλοι από τους φανατικούς Εβραίους, οι οποίοι πριν από λίγες εβδομάδες της απέστειλαν επιστολή προειδοποιώντας την να μη «μολύνει τη γενιά της» κάνοντας γάμο και απογόνους με τον Ντι Κάπριο.

Επισήμως, η Ρεφαέλι δεν απάντησε ποτέ σ’ αυτήν την επιστολή, ωστόσο οι δηλώσεις της περί μη γάμου ίσως να αποτελούν προσπάθεια να τους καθησυχάσει. Κι αυτό επειδή ξέρει ότι η δύναμή τους στο Ισραήλ είναι πολύ μεγάλη. Αν θελήσουν, μπορούν να καταστρέψουν την καριέρα της. Μέχρι λοιπόν όλο αυτό που χτίζει με πολλή προσπάθεια και ελάχιστα ρούχα να γίνει απολύτως σταθερό στη διεθνή σκηνή της μόδας, κρατά χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να ευχαριστήσει τόσο τους ομοεθνείς της όσο όμως και τον αγαπημένο της, που κάθε άλλο παρά έτοιμος φαίνεται να ντυθεί γαμπρός.

   
Γιάννης Δουνδουλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...