Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Ανανεωθείτε με τη Reebok"



Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των παπουτσιών EasyTone την περασμένη χρονιά, η Reebok εξακολουθεί να πρωτοπορεί στην αγορά των παπουτσιών τόνωσης με τη νέα κομψή συλλογή της SS10.

Χάρη στο νέο σύστημα balance pod που επινόησε ένας πρώην μηχανικός της NASA, το EasyTone της Reebok έχει σπάσει ρεκόρ ηλεκτρονικών πωλήσεων από το Φεβρουάριο του 2009 που έκανε την εμφάνισή του στην αγορά. 

Το διεθνές τοπ-μόντελ Έλενα Κρίστενσεν, η οποία άρχισε πρόσφατα τη συνεργασία της με τη Reebok ως πρέσβειρα του EasyTone, φορά συχνά τα επαναστατικά παπούτσια τόνωσης και αναγνωρίζει ότι τα EasyTone τη βοηθούν να διατηρείται σε καταπληκτική φόρμα. Μιλώντας για τα EasyTone της Reebok, η Έλενα ανέφερε τα εξής: «Επειδή ζω στη Νέα Υόρκη, μου αρέσει να πηγαίνω παντού με τα πόδια, κι επομένως είναι καταπληκτικό να φοράς αθλητικά παπούτσια που τονώνουν τα πόδια και τους γλουτούς σου ενώ περπατάς. Αισθάνεσαι πραγματικά την ευεργετική τους δράση και όντως παρατηρώ διαφορά μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες».

Ανεξάρτητες δοκιμές σε πανεπιστημιακό εργαστήριο απέδειξαν ότι εάν μια γυναίκα φορά τα παπούτσια EasyTone, μπορεί να επιτύχει έως και 28% μεγαλύτερη ενεργοποίηση των γλουτιαίων μυών σε σύγκριση με τα κοινά αθλητικά παπούτσια.  Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τις γυναίκες είναι το γεγονός ότι το EasyTone κάνει όλα τα παραπάνω ενώ παράλληλα διατηρεί την εξαιρετική εμφάνιση και το στυλ που αναμένει κανείς από ένα γυναικείο παπούτσι της Reebok. 

Το παπούτσι προσφέρει αυτά τα αποτελέσματα χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία που εφηύρε ο Bill McInnis, πρώην μηχανικός της NASA.  Ο McInnis, ο οποίος είναι πλέον επικεφαλής του τμήματος Προηγμένης Καινοτομίας της Reebok, εργάστηκε επί 18 μήνες για να τελειοποιήσει το σύστημα balance pod στη σόλα του παπουτσιού, το οποίο δημιουργεί φυσική αστάθεια σε κάθε βήμα.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες βελτιώσεις κατά τις δοκιμές στο εργαστήριο, αλλά και ειδική σχεδίαση ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα παπούτσι χωρίς να επηρεάσει την εμφάνιση και το στυλ του. 

Από τις πρώτες που δοκίμασαν στην πράξη τα αποτελέσματα του EasyTone ήταν οι γυναίκες στις Η.Π.Α. όπου πωλείται στα μεγαλύτερα καταστήματα, ενώ έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ ως το παπούτσι με τον ταχύτερο ρυθμό πωλήσεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα Reebok.com.  Η επικεφαλής του τμήματος γυναικείων προϊόντων της Reebok, Katrin Ley, αναφέρει: «Θεωρούμε ότι κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στους ωραίους γλουτούς, αλλά για τις πολυάσχολες γυναίκες, φαντάζει αδύνατο να βρουν χρόνο για γυμναστική στο βαρυφορτωμένο πρόγραμμά τους.  Ωστόσο, το Reebok EasyTone τούς επιτρέπει να τονώνουν το σώμα τους καθώς ασχολούνται με τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.  Ο συνδυασμός της τεχνολογίας balance pod και του καταπληκτικού σχεδίου σημαίνει ότι πρόκειται για ένα παπούτσι που δεν κάνει κανένα συμβιβασμό όσον αφορά το στυλ».

Πώς λειτουργεί

Το EasyTone της Reebok βοηθά την τόνωση των βασικών μυών των ποδιών και των γλουτών χάρη στα ενσωματωμένα προηγμένα «μαξιλαράκια ισορροπίας» (balance pods).  Τα balance pods είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δημιουργούν φυσική αστάθεια σε κάθε βήμα της γυναίκας που φοράει τα παπούτσια EasyTone.  Αυτή η μικρο-αστάθεια αναγκάζει τους μύες να προσαρμόζονται και στην προσπάθειά τους αυτή εργάζονται σκληρότερα. 

Πώς δοκιμάζονται τα EasyTone

Ο McInnis και η ομάδα του χρησιμοποίησαν μια τεχνική που ονομάζεται Ηλεκτρομυογραφία, κατά την οποία αισθητήρια ηλεκτρόδια συνδέονται σε βασικούς μύες.  Αυτοί οι αισθητήρες μετρούν τα επίπεδα ενεργοποίησης των μυών καθώς μια γυναίκα περπατά.  Συγκρίνοντας τις μεταβολές στην ενεργοποίηση των μυών ανάμεσα σε διαφορετικά είδη παπουτσιών, μπορούμε να καθορίσουμε ποια παπούτσια κάνουν τους μύες να δουλεύουν περισσότερο.  Σε διάστημα αρκετών μηνών, διάφορες γυναίκες δοκίμασαν το παπούτσι σε εργαστηριακές συνθήκες.
Στο πλαίσιο των δοκιμών, πραγματοποιήθηκε σύγκριση του EasyTone με ένα κοινό αθλητικό παπούτσι.   Οι εικόνες στα αριστερά δείχνουν το ανώτατο επίπεδο ενεργοποίησης των μυών φορώντας το EasyTone σε σύγκριση με το κοινό αθλητικό παπούτσι.  Ο ΜcInnis δηλώνει: «Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία της Reebok.  Πιστεύω ότι η ανακάλυψη αυτή θα αποτελέσει ορόσημο επί σειρά ετών: δημιουργήσαμε μια εντελώς νέα τεχνική κατηγορία στον τομέα των υποδημάτων τόνωσης, τα οποία δεν έχουν απλώς ωραία εμφάνιση αλλά κάνουν τη γυναίκα που τα φορά ακόμη ωραιότερη».
Τα SS/10 EasyTones διατίθενται σε τέσσερις τύπους που καλύπτουν όλα τα είδη δραστηριότητας και όλα τα γούστα, είτε πρόκειται για λάτρεις της γυμναστικής είτε για οπαδούς της σπορ εμφάνισης.  Θα διατίθενται προς πώληση σε μεγάλα καταστήματα ανά τον κόσμο και σε επιλεγμένες αγορές μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας Reebok.com. Στην ελληνική αγορά τα προϊόντα Reebok είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...