Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η Μαρία-Λουίζα στα χνάρια του μπαμπά της!

Η Μαρία-Λουίζα Βούρου στα βήματα του μπαμπά της. Το μοντέλο, μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση με τον αγαπημένο της πατέρα Γιάννη Βούρο, ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής. Η «Espresso» επικοινώνησε με την καλλονή, η οποία μας μίλησε για τις νέες φιλοδοξίες της. «Ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής πρόσφατα στο Θέατρο Αλλαγών. Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί και αξιόλογοι και τους παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Οσο περνάει ο καιρός το αγαπάω ακόμα περισσότερο».

Την απόφασή της, πάντως, όπως μας λέει η ίδια, τη συζητούσε εδώ και πολύ καιρό με τον πατέρα της, ο οποίος όχι μόνο την ενθάρρυνε, αλλά ήταν και ο άνθρωπος που τη μύησε στην υποκριτική. «Ο μπαμπάς συμφωνεί με την απόφασή μου. Το συζητούσα μαζί του από πέρσι. Φέτος το πήρα πιο ζεστά το θέμα».

Ωστόσο, η χρονική στιγμή που το αποφάσισε δεν είναι τυχαία. «Ο λόγος που πείστηκα τώρα να το κάνω είναι γιατί τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ και στο modeling και στην τηλεόραση και επειδή τώρα δεν υπάρχουν και υποχρεώσεις με την εκπομπή, έχω πολλή όρεξη και ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό. Ακόμα δεν ονειρεύομαι, απλά θέλω να δοκιμάσω αν μου αρέσει πραγματικά πολύ και μετά να αποφασίσω τι θα κάνω τελικά». Ο Γιάννης Βούρος την προτρέπει να ασχοληθεί με την υποκριτική μόνο όταν θα έχει τελειώσει δραματική σχολή και θα διαθέτει σημαντικά εφόδια που θα της επιτρέψουν να πατήσει γερά στο σανίδι! Αλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο με το όνομα κάποιος δεν μπορεί να κάνει καριέρα!

Κατά τα άλλα, η Μαρία-Λουίζα Βούρου, εκτός από το modeling, μέχρι πρότινος εμφανιζόταν στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση, που όμως μετά το Πάσχα έριξε οριστικά αυλαία! Στα προσωπικά της, όπως λέει η ίδια, είναι μόνη, αφού ακόμα δεν έχει βρει τον πρίγκιπά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...