Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Κέντρα Γουίλκινσον: Εφιάλτης για το "κορίτσι της διπλανής πόρτας"

Το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» Κέντρα Γουίλκινσον από το «The Girls Next Door», το ριάλιτι του E! Channel που έδειχνε τη χλιδάτη καθημερινότητα των τριών playmates στη βίλα του «Playboy», δεν έχει να θυμάται μόνον όμορφες στιγμές στη ζωή της. Η λάμψη, ο πλούτος, τα γέλια και τα νάζια της μπροστά στην κάμερα ήταν ένα παραπέτασμα καπνού για τα όσα πραγματικά άσχημα έχει ζήσει στη ζωή της η 24χρονη Κέντρα.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «E! True Hollywood Story», στο ίδιο κανάλι που φιλοξένησε το ριάλιτι για τη ζωή στη βίλα του «Playboy», η Κέντρα είπε ότι κουβαλάει ένα θολό παρελθόν γεμάτο πόνο, ναρκωτικά, νοσηλείες σε διάφορα κέντρα αποτοξίνωσης και κλινικές ψυχικής αποκατάστασης. Η Κέντρα Γουίλκινσον είναι σήμερα μητέρα ενός αγοριού μόλις τεσσάρων μηνών και παντρεμένη από το 2008 με τον Χανκ Μπάσκετ, διάσημο παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Αυτή, όπως είπε, είναι η πιο «καθαρή» φάση της ζωής της. Τώρα νιώθει πιο δυνατή από ποτέ. Κοιτάζοντας πίσω δεν πιστεύει ότι τα κατάφερε να βγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών, έναν εφιάλτη που ξεκίνησε στα δεκατρία της χρόνια! «Αρχισα τα ναρκωτικά στα δεκατρία και για πρώτη φορά χρειάστηκε να μπω για αποτοξίνωση στα δεκαπέντε» είπε στη συνέντευξή της η Κέντρα, ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Χιου Χέφνερ. «Πήγα κατευθείαν στα σκληρά. Ξεκίνησα την κοκαΐνη λίγο πριν από τα 13α γενέθλιά μου. Ναι. Το έκανα. Το έκαναν όλοι οι φίλοι μου. Στην αρχή ένιωθα σαν να κατέβαινε ένα κομμάτι κιμωλίας στον λαιμό μου κι έλεγα τι είναι αυτά τα σκατά; Ηταν τόσο τραχύ στον λαιμό μου… αλλά αμέσως μετά άρχισα να αισθάνομαι ωραία. Αυτή ήταν και η αρχή του εθισμού μου στα ναρκωτικά. Δύο χρόνια μετά μπήκα σε ψυχιατρική κλινική γιατί είχα τάσεις αυτοκτονίας. Ηταν μια τρέλα σε αυτό το μέρος. Υπήρχαν πολλά παιδιά σαν εμένα…. Εθισμένα… που έκαναν την ίδια σκέψη με μένα, “θέλω να αυτοκτονήσω”. Νιώθαμε απόγνωση και δεν βλέπαμε κανένα φως στο τούνελ όπου είχαμε βυθιστεί. Δεν μας επέτρεπαν να βγούμε έξω. Στην πραγματικότητα ήταν μια φυλακή και όχι νοσοκομείο για μας. Τουλάχιστον έτσι το βιώναμε» είπε η ξανθιά καλλονή χωρίς χαμόγελα και νάζια, όπως συνηθίζει να κάνει σε άλλες συνεντεύξεις της.

Αυτή ήταν η πρώτη της επαφή με τα ιδρύματα αποτοξίνωσης αλλά δεν ήταν και η τελευταία της. Οταν έφυγε από την κλινική ξανακύλησε στον απατηλό κόσμο των ναρκωτικών. «Συνέχισα τις απαγορευμένες ουσίες. Πολλές φορές δεν μου αρκούσε μία ουσία. Είχα φθάσει στο σημείο να παίρνω κοκτέιλ ναρκωτικών για να γίνω χάι. Αυτό συνεχιζόταν για καιρό, μέχρι που έγινε κάτι που με ταρακούνησε για τα καλά! Κάποια νύχτα ύστερα από τρελή χρήση άρχισα να αιμορραγώ από παντού… Φοβήθηκα ότι αυτό ήταν το τέλος μου. Νόμιζα ότι θα πέθαινα εκείνη τη νύχτα».

Η Κέντρα διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν τότε και έγιναν αιτία να πάρει το τιμόνι της ζωής της στα χέρια της. «Πήγα στο νοσοκομείο, όπου ίσα που με πρόλαβαν. Φοβήθηκα τόσο πολύ έπειτα από αυτό που είπα τέλος. Το ορκίστηκα ότι δεν θα ξαναγγίξω ναρκωτικά και το έκανα. Σαν να μου ήρθε η Θεία Φώτιση. Σταμάτησα όχι μόνο να παίρνω ναρκωτικά αλλά έκοψα μέχρι και το τσιγάρο. Σταμάτησα ό,τι μπορούσε να μου κάνει κακό και να αποβεί μοιραίο για τη ζωή μου. Τα σταμάτησα όλα και κλείστηκα σπίτι μου για αρκετό καιρό».


Στη βίλα με τον Χέφνερ

Η Κέντρα έμεινε για σχεδόν τρία χρόνια στο Playboy Mansion, την περίφημη βίλα του Χιου Χέφνερ, του ιδρυτή του «Playboy». Ηταν μία από τα τρία κουνελάκια που ζούσαν μαζί του μέρα νύχτα. Η Χόλι, η Κέντρα και η Μπρίτζετ ζούσαν μέσα στη χλιδή κι έκαναν μια ζωή ξένοιαστη και ξέφρενη σαν να ήταν μονίμως σε διακοπές! Το αντίτιμο βεβαίως ήταν ότι και οι τρεις ήταν ερωμένες του παππού Χιου Χέφνερ. Οπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της η Κέντρα Γουίλκινσον, που πρώτη εγκατέλειψε το glam κοινόβιο του Playboy, έχει περάσει και χειρότερα από αυτό… Οι κακές μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν για την Κέντρα Γουίλκινσον, τώρα έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να ζήσει μια καλή ζωή. Η οικογένειά της είναι το παν και η ανατροφή του γιου της ο πιο σημαντικός σκοπός της ζωής της.

ΜΑΙΡΗ ΚΟΝΤΟΛΟΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...