Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Σαραντάρα η Ναόμι Κάμπελ

Σαράντα κεράκια σβήνει σήμερα η Ναόμι Κάμπελ, χωρίς να δείχνει το παραμικρό άγχος για το πέρασμα του χρόνου, αφού εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική, δικαιολογώντας τον τίτλο της «μαύρης γαζέλας».

Για χατίρι της ο βαθύπλουτος Ρώσος μνηστήρας της, Βλαντισλάβ Ντορόνιν, διοργανώνει στις Κάννες, ένα πάρτι γενεθλίων που θα αφήσει εποχή.

Η τοποθεσία έχει και συμβολικό χαρακτήρα για το ζευγάρι, αφού εκεί γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, ενώ και φέτος είναι καλεσμένοι σε όλες τις εκδηλώσεις του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Έτσι συνδυάζοντας γενέθλια και επέτειο μαζί η Ναόμι και ο μεγιστάνας σύντροφός της έχουν καλέσει στο πάρτι λαμπερά ονόματα της διεθνούς σόου μπιζ. Ήδη στο θέρετρο της Ριβιέρας καταφθάνουν ιδιωτικά τζετ και γιότ μεταφέροντας τους επώνυμους καλεσμένους της λαμπερής γιορτής.

Φήμες μάλιστα λένε ότι για τις ανάγκες του χλιδάτου πάρτι  ναυλώθηκε το μεγαλύτερο γιοτ που έχει δέσει ποτέ στην Κυανή Ακτή, ενώ κάποιοι λένε ότι έχει διακοσμηθεί έτσι ώστε να θυμίζει τα ανάκτορα της Κλεοπάτρας.

Ακούγεται επίσης ότι ο ρώσος μεγιστάνας θα χαρίσει στη Ναόμι ως δώρο γενεθλίων ένα κόσμημα αμύθητης αξίας.

Και ενώ η Ναόμι γιορτάζει τα σαράντα της μέσα στη χλιδή και τον πλούτο, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που σε ολόκληρο τον κόσμο, της εύχονται «καλά μυαλά», αφού ως γνωστό πολλές φορές έχει δημιουργήσει προβλήματα με την απρόβλεπτη συμπεριφορά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...