Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Κάτια Δέδε playmate 2010

 «Έτρεμα ολόκληρη. Ακόμα και οι τρίχες στα μαλλιά μου έτρεμαν. Ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα» ήταν τα πρώτα λόγια της νικήτριας του διαγωνισμού των Playmate, Κάτιας Δέδε και πάλι καλά να λέτε που από το τρέμουλο δεν είχαμε κανένα ατύχημα. Πόσο άγχος να αντέξει και το εξτένσιον;  

Η Κάτια Δέδε όμως λίγο ξαποσταίνει και αρχίζει τις συμβουλές. Όχι καλέ για το νούμερο στη βαφή, μιλάμε τώρα συμβουλές με ….βάρος. «Παιδιά να μην αφήνετε τις σπουδές σας» παροτρύνει η νικήτρια γιατί μόνο εκείνη ξέρει πόσους τόμους διάβασε για να σταθεί μπροστά στην επιτροπή με αξιοπρέπεια.

Τώρα θα πείτε δεν απάντησε στη μια και μοναδική ερωτησούλα των κριτών, που της ζήτησαν να τους πει ποιο ελάττωμα δεν αντέχει σε ένα άντρα αλλά η Κάτια ήθελε να το σκεφτεί. Την επόμενη λοιπόν που την ξαναρώτησαν οι δημοσιογράφοι απάντησε και μάλιστα γρήγορα: «Ναι θα ήταν η αγένεια. Την αγένεια δε συγχωρώ», είπε αποφασιστικά.

Στο ζητούμενο τώρα: Αγόρια εσείς οι ξανθοί ή καστανοί ή κοκκινομάλληδες την πατήσατε. Το κορίτσι το είπε ξεκάθαρα: «Είμαι φαν του μελαχρινού». Τώρα αν εσείς θέλετε να διεκδικήσετε το κορίτσι μην στενοχωριέστε... υπάρχουν και οι βαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...