Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ MISS WORLD MODEL ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ






To Miss World Model, o διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την Πέμπτη 27 Μαίου στις 8 μ.μ. στο club RICH, στο Ν. Ηράκλειο.

Μπορείτε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας το όνομα και το τηλέφωνο μαζί με μια φωτογραφία σας στο email: karagiane@gmail.com 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Τις υποψήφιες θα γνωρίσει και θα ψηφίσει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://missworldmodel.blogspot.com/    που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του "Μiss Εurope Face" τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!

Στον Μεγάλο Τελικό του " Miss World Model " την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης ενώ την στέψη της νικήτριας θα κάνει η ΕΙΡΗΝΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ, νικήτρια του διαγωνισμού «Model of The World». Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο Κώστας Βενετσάνος. Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face».

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...