Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Βαλεντίνα Ματρατζή: Μόντελινγκ στην Αθήνα, τρέλες στις Σεϊχέλες

Μια όμορφη φοιτήτρια που βλέποντας ότι οι εστεμμένες δεν είχαν κάτι παραπάνω από εκείνη, αναρωτήθηκε «γιατί όχι κι εγώ;» Αρχικά, η Βαλεντίνα Ματρατζή στα 23 της έκανε τα πρώτα της βήματα σε επιδείξεις στο Fashion Week της Αθήνας. Τώρα ελπίζει με τη διάκριση που απέσπασε πριν από μερικές μέρες (Miss Τourism World) να της ανοίξουν διάπλατα οι «πόρτες» του μόντελινγκ. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο τίτλος της προσφέρει αυτό που πάντα ήθελε: να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Εχει γεννηθεί στην Ηπειρο, αλλά ζει στην Αθήνα.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μιλάει άψογα ιταλικά και γαλλικά. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ, αλλά θέλει -αν αποκτήσει ειδικότητα- να διοικεί καλά τους... άντρες.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στην επίδειξη μόδας του Χρήστου Πανταζόνα, που έγινε το περασμένο φθινόπωρο.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να ξεχωρίσει στο μόντελινγκ προκειμένου να της ανοίξουν οι δρόμοι (και) στις business.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Κάποτε έλεγε εύκολα «ναι», κάτι που θεωρεί ότι λειτουργούσε σαν μπούμερανγκ γενικότερα στην εξέλιξή της. Τώρα κάνει ακριβώς το αντίθετο.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα σίριαλ που έχουν δράση και αίμα. Τη βραδιά της εκλογής της για το μόνο που λυπήθηκε ήταν που έχασε το «True blood» με τον Ελληνα Τεό Ζουμπουλίδη (ο οποίος απογείωσε τις μετοχές του στον ρόλο του αδερφού του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου στη θρυλική -πια- ταινία «El Greco» του Γιάννη Σμαραγδή).

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στο «Casa di pasta» της Βουλιαγμένης για καλό φαγητό και στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης για κοκτέιλ μαργαρίτα.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που λέει λίγα, κάνει πολλά και βλέπει μπροστά.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...