Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«Τρυπώσαμε» στα παρασκήνια των Playmate


Άγχος, πανικός και... κέφι επικρατούσε στα παρασκήνια του διαγωνισμού Playmate, που διοργάνωσαν το βράδυ της Τετάρτης το περιοδικό Playboy και το Star Channel.

Οι 12 υποψήφιες έτρεχαν πανικόβλητες να ντυθούν, να χτενιστούν και να μακιγιαριστούν, ενώ όλο το team έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Στην... τσίτα και η Χριστίνα Λαμπίρη, που «μάγεψε» τους πάντες με την παρουσίαση, την εμφάνισή της και το χορευτικό συνοδεία δύο καλογραμμωμένων «αγγέλων» με μαύρα φτερά!

Δημιουργικό... άγχος είχε και η κριτική επιτροπή, η οποία περίμενε πως και πως τη στιγμή των ερωτήσεων για να «δείξει τα νύχια της».

Και μπορεί οι κοπέλες να έδειξαν ότι το δυνατό τους σημείο ήταν τα αισθησιακά λικνίσματα, στις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής, όμως,  κάποιες... «κόπηκαν»!

Μία δεν άκουσε καλά την ερώτηση, η άλλη δεν κατάλαβε την ερώτηση, ενώ κάποια δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για το τι θα έκανε αν ανακάλυπτε πως ο σύντροφός της ήταν gay, κάτι που έκανε την Βάνα Μπάρμπα να ζητήσει «απάντηση τώρα»!

Καλλιστεία χωρίς τρέμουλο γίνεται; Δεν γίνεται!


Δείτε όλο το παρασκήνιο στο βίντεο που ακολουθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΄Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...